Dužninu z vanilky získáme tak, že vanilkový lusk podélně rozkrojíme a z vnitřní části pomocí příborového nože vyškrábneme černou pastu, kterou přidáváme do pokrmů.
Prázdný lusk nevyhazujeme. Nařežeme ho na menší kusy, vložíme do nádoby a zasypeme ho cukrem krupicí. Necháme 2 týdny provonět. Tento vanilkový cukr voní daleko intenzivněji, než vanilínový cukr, který kupujeme v obchodech.
Alwalkeria Public s.r.o.
Koperníkova 4526/1, 61500 Brno Židenice
IČO: 04737385 / DIČ: CZ04737385
Email: redakce@alwalkeriapublic.cz
Alwalkeria Public s.r.o.
Koperníkova 4526/1, 61500 Brno Židenice
IČO: 04737385 / DIČ: CZ04737385
Email: redakce@alwalkeriapublic.cz