Po uhnětení dáváme těsto na teplé místo vykynout. Těsto je uhnětené, pokud se na něm dělají malé puchýřky. Pro ty, kdo těsto hnětou poprvé, jsou hůře viditelné, ale časem nám to už nepřijde.
Vykynuté těsto poznáme přitlačením prstu na těsto. Pokud v něm zůstane dolík, ještě není vykynuté. Pokud se vrátí těsto zpět a dolík nezůstane, je dobře vykynuté.
Alwalkeria Public s.r.o.
Koperníkova 4526/1, 61500 Brno Židenice
IČO: 04737385 / DIČ: CZ04737385
Email: redakce@alwalkeriapublic.cz
Alwalkeria Public s.r.o.
Koperníkova 4526/1, 61500 Brno Židenice
IČO: 04737385 / DIČ: CZ04737385
Email: redakce@alwalkeriapublic.cz