Mnoho z nás má doma domácí pekárnu. I já si ji před léty koupila. Chléb dětem moc nechutnal, tak skončila dole ve skříni téměř zapomenutá. Jednou jsem ji vytáhla a zkusila v ní jen nechat vykynout těsto. A vřele doporučuji. V sobotu ráno vstanu, nachystám všechny ingredience a zapnu pekárnu. Za hodinu a půl mám vykynuté těsto tak, jak potřebuji, a bez práce. Mezi tím se v klidu nasnídám s rodinou a zalenoším v křesle.
Aby se těsto v pekárně krásně promíchalo a dobře kynulo, je nutné ho dávat do mísy v přesném pořadí. Nejprve vlijeme nejvíce řídké ingredience, pak tuk, vsypeme mouky a nakonec na povrch přidáme kvasnice.
Pořadí surovin, jak se vkládají do domácí pekárny:
Alwalkeria Public s.r.o.
Koperníkova 4526/1, 61500 Brno Židenice
IČO: 04737385 / DIČ: CZ04737385
Email: redakce@alwalkeriapublic.cz
Alwalkeria Public s.r.o.
Koperníkova 4526/1, 61500 Brno Židenice
IČO: 04737385 / DIČ: CZ04737385
Email: redakce@alwalkeriapublic.cz