Oloupat rajče může být pro mnoho lidí náročný úkol, ale s několika jednoduchými kroky to může být velmi snadné. Zralá a šťavnatá rajčata jsou skvělou přísadou do mnoha jídel a jejich oloupaní může pomoci odkrýt jejich sladkou chuť.
Rajčata na protilehlém konci od stopky nařízneme do křížku.
Připravíme si nádobu, do které dáme naříznutá rajčata. V rychlovarné konvici necháme zavřít vodu a rajčata spaříme.
Z naříznutých částí by se měla již sama odchlípnout slupka. Pomocí nože pak slupku stáhneme z dužiny.
Rajčata bez slupek můžeme použít k dalšímu zpracování.
Rajčata na protilehlém konci od stopky nařízneme do křížku.
Připravíme si nádobu, do které dáme naříznutá rajčata. V rychlovarné konvici necháme zavřít vodu a rajčata spaříme.
Z naříznutých částí by se měla již sama odchlípnout slupka. Pomocí nože pak slupku stáhneme z dužiny.
Rajčata bez slupek můžeme použít k dalšímu zpracování.
Alwalkeria Public s.r.o.
Koperníkova 4526/1, 61500 Brno Židenice
IČO: 04737385 / DIČ: CZ04737385
Email: redakce@alwalkeriapublic.cz
Alwalkeria Public s.r.o.
Koperníkova 4526/1, 61500 Brno Židenice
IČO: 04737385 / DIČ: CZ04737385
Email: redakce@alwalkeriapublic.cz