Chobotnicový salát bez lepku a laktozy hotový za pár minut, který vám navodí atmosféru jako na dovolené u moře.
Ingredience:
Postup:
Pod tekoucí vodou očistíme chobotnici a osušíme ji. V hrnci osolíme vodu, jakmile začne vařit, smočíme 2 x – 3 x chapadla chobotnice, aby dostala formu.
Vložíme ji celou do vody, dáme poklici a vaříme na mírném ohni 30 – 35 minut. Uvařenou chobotnici dáme do mísy s ledem, aby se zastavilo nechtěné dovaření.
Rozkrojíme chobotnici na půl a potom nakrájíme chapadla, dáme do mísy, nakrájíme petrželku, vymačkáme citron, který nalijeme na chobotnici. Přidáme sůl, pepř a olej dle chuti.
Servírujeme s plátky citronu a opečenou bagetkou nebo rohlíkem.
Alwalkeria Public s.r.o.
Koperníkova 4526/1, 61500 Brno Židenice
IČO: 04737385 / DIČ: CZ04737385
Email: redakce@alwalkeriapublic.cz
Alwalkeria Public s.r.o.
Koperníkova 4526/1, 61500 Brno Židenice
IČO: 04737385 / DIČ: CZ04737385
Email: redakce@alwalkeriapublic.cz