Kari koření se používá nejvíce v indické kuchyni, ale pro svoji oblibu se rozšířilo po celém světě. Používá se na všechny druhy masa, nejvíce na kuřecí a vepřové. Přidává se do smetanových omáček, dušené zeleniny, rýže, na ryby a do některých polévek. Může se použít i na dekorování čerstvých sýrů.
Ingredience:
Postup:
Koření, které není mleté, pomeleme v mlýnku na kávu na jemný prášek. Poté všechno koření smícháme dohromady. Uchováváme v uzavřené nádobě při pokojové teplotě.
Alwalkeria Public s.r.o.
Koperníkova 4526/1, 61500 Brno Židenice
IČO: 04737385 / DIČ: CZ04737385
Email: redakce@alwalkeriapublic.cz
Alwalkeria Public s.r.o.
Koperníkova 4526/1, 61500 Brno Židenice
IČO: 04737385 / DIČ: CZ04737385
Email: redakce@alwalkeriapublic.cz